Quinoa-og-kidneybean-burgere

Ingredienser

50 g. quinoa (tør vægt)
1,2 dl. vand
1/2 løg, hakket
1 fed hvidløg
1 tsk. rød chilipulver
1/2 tsk. knust spidskommen
1 dåse kidneybønner
2 spsk. soyasauce/tamari

 

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovn til 200 grader. Kog quinoa under låg. Når den har absorberet alt vandet, så rør med en gaffel, så den bliver ujævn.
2. Dræn kidneybønnerne og mas dem med en gaffel i en skål.
4. Steg løg 2-3 min., tilsæt hvidløg, steg et par min. Tilsæt krydderier og rør rundt. Hæld det hele ned i skålen med de moste bønner.
5. Hæld nu den kogte quinoa ned i bønnemassen, tilsæt soyasauce og rør godt.
6. Form til 4 burgere. Læg dem på en bageplade m. bagepapir og bag dem ca. 8 min.  på hver side. Lad dem køle af 5 min. før servering.

 

 

Opskriften er fra Lauren Caris Cooks og kan ses her:

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

14 + 10 =