Super nemme hjemmelavede bønnepostejer

 

Det behøver ikke tage 40 min. og 20 ingredienser at lave en bønnepostej. Alt, du har brug for, er en skål, en stavblender, en dåse bønner og nogle gode smagsgivere 🙂
I stedet for olie bruger jeg vand, plantemælk eller frugt til at give en god, cremet konsistens.

 

 

Karry-spread (lidt ægge-salat-agtig)

Hvide bønner, karry, avocado og purløg/karse. Den må gerne være lidt chunky, så blend den ikke for meget

Tofu-tomat-spread

Semi-blød tofu (prøv også MOri-nu fra House foods (fås i Asian marked) + soltørrede tomater (ikke fra olielage), hvidløg og bailikum

Kidney-bean-spread

Kidneybønner, hvidløg, soltørrede tomater, en smule sennep og tahin

Chokolade-spread

Kikærter, kakao, vanilje, dadler, ristede hasselnødder (kan erstattes af andre ristede nødder eller peanutbutter) og appelsin (hvis du ikke kan lide chokolade-appelsin-kombinationen, så udelad appelsin og brug lidt vand/plantemælk som væske).

Peanutbutter-spread

Semiblød tofu, peanutbutter, koriander/persille, og en smule chili (og evt hvidløg). Brug vand eller plantemælk som væske.

Oliven-spread

Butterbeans, urter, kalamata oliven, hvidløg og evt lidt citron.

Ærte-spread

Ærter/edamamebønner + ristede kerner/tahin + citron + urter

 

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

4 + 5 =