Super nemme hjemmelavede bønnepostejer
Det behøver ikke tage 40 min. og 20 ingredienser at lave en bønnepostej. Alt, du har brug for, er en skål, en stavblender, en dåse bønner og nogle gode smagsgivere 🙂
I stedet for olie bruger jeg vand, plantemælk eller frugt til at give en god, cremet konsistens.
Karry-spread (lidt ægge-salat-agtig)
Hvide bønner, karry, avocado og purløg/karse. Den må gerne være lidt chunky, så blend den ikke for meget
Tofu-tomat-spread
Semi-blød tofu (prøv også MOri-nu fra House foods (fås i Asian marked) + soltørrede tomater (ikke fra olielage), hvidløg og bailikum
Kidney-bean-spread
Kidneybønner, hvidløg, soltørrede tomater, en smule sennep og tahin
Chokolade-spread
Kikærter, kakao, vanilje, dadler, ristede hasselnødder (kan erstattes af andre ristede nødder eller peanutbutter) og appelsin (hvis du ikke kan lide chokolade-appelsin-kombinationen, så udelad appelsin og brug lidt vand/plantemælk som væske).
Peanutbutter-spread
Semiblød tofu, peanutbutter, koriander/persille, og en smule chili (og evt hvidløg). Brug vand eller plantemælk som væske.
Oliven-spread
Butterbeans, urter, kalamata oliven, hvidløg og evt lidt citron.
Ærte-spread
Ærter/edamamebønner + ristede kerner/tahin + citron + urter
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021