Sødkartofler m. morgentoppings

Sødkartofler m. morgentoppings

Sødkartofler m. morgentoppings   Sødkartofler er geniale! De kan bruges til alt fra chips, mos, i browines, buddha bowls, snacks og som den lækreste og fineste morgenmad. Jeg gør ofte det at jeg bager en hel pose sødkartofler på én gang og så har jeg til et par...
Chokolade-hummus

Chokolade-hummus

Chokolade-hummus ??   Jeg bliver aldrig træt af hummus! Måske fordi jeg altid laver den på forskelige måder og putter alle mulige smagsstoffer i. Den her er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan lave en hummus, der passer til morgen eller en...
Madlavning uden æg

Madlavning uden æg

Madlavning uden æg? No problem!    Hvad gør man, hvis man ikke spiser æg – det bruges jo i alting? True. Æg har mange køkkentekniske egenskaber, og madlavning uden æg synes hurtigt lidt uoverskueligt. Og dog! Det er kun lige indtil, man giver de mange...
Sweet potato toast

Sweet potato toast

Sweet potato toast Dét her er simpelthen bare en god idé! Jeg indrømmer dog, at jeg endnu ikke har prøvet det – men enkelt ser det i hvert fald ud ? Til morgenmad tænker jeg, at de kunne toppes med bananskiver, kanel og hakkede hasselnødder. Eller lidt...
Ostefri ost

Ostefri ost

Lad ikke osten spænde ben for dig   En sætning, jeg ofte hører, er: Jeg kunne aldrig spise plantebaseret – jeg kan simpelthen ikke undvære min ost” Den mentalitet, tror jeg, er ret almindelig. Hvis man ikke kan gøre noget 100%, så kan det vel være lige...