Madlavning uden æg

Madlavning uden æg

Madlavning uden æg? No problem!    Hvad gør man, hvis man ikke spiser æg – det bruges jo i alting? True. Æg har mange køkkentekniske egenskaber, og madlavning uden æg synes hurtigt lidt uoverskueligt. Og dog! Det er kun lige indtil, man giver de mange...
Ostefri ost

Ostefri ost

Lad ikke osten spænde ben for dig   En sætning, jeg ofte hører, er: Jeg kunne aldrig spise plantebaseret – jeg kan simpelthen ikke undvære min ost” Den mentalitet, tror jeg, er ret almindelig. Hvis man ikke kan gøre noget 100%, så kan det vel være lige...
Tofu-guide!

Tofu-guide!

It’s time to try some tofu!??????   Giv ikke op fordi, du måske engang fik serveret noget slattent, smagsløst tofu. Det var ikke tofuens skyld – for det kan altså virkelig være lækkert! ? Derudover er tofu et genialt alternativ til kød i fx. wok eller...
Sød-kartoffel-“kage”

Sød-kartoffel-“kage”

Sødkartoffel-brownie   Jeg elsker denne super simple og meget mættende brownie! Nogle steder kan man få kæmpe store sødkartofler (se den, jeg fandt på billedet ? ), og så kan man lave en kæmpe portion og fryse ned, så man altid har lidt lækkert til eftermiddag...
Chia-choko-dessert

Chia-choko-dessert

Chia-choko-dessert   Den her dessert (eller morgenmad? ?  ) er simpelthen alt for nem og alt for lækker  Ingredienser 240 ml. soya-/mandelkakao el lign.  1,2 dl. dadler + 1-3 ekstra 3 spsk. chiafrø 1,5 spsk. ren kakaopulver 1/2 tsk. vaniljeekstrakt evt. 2-3 spsk....