Sødkartoffel-nachos m. “ostesauce”
Ingredienser
Til “oste”saucen:
120 g. blomkålsbuketter
1,8 dl. grøntsagsbouillon
120 g. kartofler, vasket og skåret i tern (ideelt yukon gold, men jeg tror ikke, de fås i DK)
1/4 gult løg, hakket
1 fed hvidløg, halveret
0,6 dl. plantemælk
1 knivspids gurkemeje (for farvens skyld)
evt. salt og peber
Til nachos’ne
3 sødkartofler (ca. 250 g.), skrællede og skåret i tynde skiver
2 tsk. chilipulver
1/2 tsk. stødt tspidskommen
1 dåse sorte bønner, drænede
150 g. majs, fra frost, optøede
1,2 dl. salsa
Topping
1 jalapeno (kan udelades), u. kerner, finthakket
2 forårsløg, fint skåret
1/4 rødløg, finthakket
2 spsk. hakket frisk koriander
Opskriften er fra Forks over Knives og kan ses her.
These satisfying sweet potato nachos with an addictive "cheesy" sauce are an ideal dinner for Super Bowl Sunday—or anytime. Recipe here: http://bit.ly/2nByOtq
Opslået af FORKS OVER KNIVES på 2. februar 2018
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021