Spinat-pandekager!
Den perfekte kombination af super sundt og super lækkert ? – og hvor flotte er de lige?? ???
Ingredienser
3 håndfulde frisk spinat
3 spsk. knuste hørfrø
1,2 dl. + 1 spsk. varmt vand
1,6 dl. rismel
1 spsk. bagepulver
evt. presset hvidløg, eller evt. lidt til at søde med, afhængigt af, om de er til morgen eller aften 🙂 Eller noget helt andet, du kan lide.
Fremgangsmåde
Mix vand og hørfrø og lad det stå på køl 4-5 min., så det kan blive til “hørfrøslim”.
Put spinat og hørfrøslim i en food processer og blend. Tilsæt rismel og bagepulver og blend det igennem.
Put ca. 0,5 dl. på en opvarmet slip-let pande, og vend den efter et par min. Der er til ca. 10 stk.
Hvis man ønsker en osteagtig spread/sauce som på billedet, så se her.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021