Sødkartofler m. morgentoppings
Sødkartofler er geniale! De kan bruges til alt fra chips, mos, i browines, buddha bowls, snacks og som den lækreste og fineste morgenmad. Jeg gør ofte det at jeg bager en hel pose sødkartofler på én gang og så har jeg til et par dage. (de er virkelig gode at have liggende på køl, når man kommer hjem alt alt for sulten og bare vil have noget sødt og mættende i en fart!).
Hvis jeg har glemt det, så kan man bruge sin mikro – her skal de blot have ca. 7 min. på hver side afhængig af størrelsen på dem 🙂
Ingredienser
2 mellemstore sødkartofler
Toppings: fx. soyayoghurt, banan, ristet mysli, blåbær, hørfrø, hindbær, græskarkerner, nøddermsmør, gojibær, morbær, kanel, kakao, vanilje etc.
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovn til 180 grader
2. Bag dem ca. 40 min. til de er bløde.
3. Skær igennem dem og pres kødet opad.
4. Fyld med diverse llækre toppings og spis.
Opskriften er fra B. Britnell og kan ses her
Loaded Breakfast Sweet Potatoes
Loaded Breakfast Sweet Potatoes! SO simple to throw together and the perfect filling breakfast. Bake the sweet potatoes ahead of time and you've got a quick meal in NO time!Get the full recipe here—->> http://bbritnell.com/loaded-breakfast-sweet-potatoes/
Opslået af B.Britnell på 29. maj 2017
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021