Pesto-pasta m. hvide bønner
Ingredienser
360 g. fuldkornspasta
5 dl. kogte hvide bønner
Pesto:
5 dl. sammenpresset basilikum/rucola
0,6 dl. tørristede pinjekerner
4 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
ca. 180 g. silken tofu
evt. 0,6 dl. nutritional yeast/gærflager (fås i matas/helsekost)
evt. salt
Fremgangsmåde
Kog pastaen. Blend alle pesto-ingredienserne og smag til. Vend det hele sammen og server med grøn salat 🙂
Opskriften er fra Forks over Knives og kan ses her.
This awesomely quick and easy pesto pasta dish takes only about as long to put together as it takes to cook the pasta itself. No oil, no dairy, and no fuss!Full recipe here: forksoverknives.com/recipes/pesto-pasta-white-beans.
Opslået af FORKS OVER KNIVES på 13. maj 2016
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021