Inspiration til flere veggie dage

Inspiration til flere veggie dage

INSPIRATION TIL FLERE veggie DAGE   I den her video lavet af Anima viser jeg og kogebogsforfatteren Mia Sommer nogle af de nyere kødfrie erstatningsprodukter og giver lidt inspiration til, hvordan man kan bruge dem   At skære ned på kødet og særligt det røde og...
Pasta m. rød peber sauce

Pasta m. rød peber sauce

Pasta m. ovenbagt rød peber sauce Ingredienser 2 røde snackpeber, i strimler 1 rødløg, hakket groft 2 fed hvidløg 1,2 d. cashewnødder (jeg vil foreslå, at de har ligget i vand i en times tid, så de er nemmere at blende) 2,4 dl. soya- eller mandelmælk 2 spsk....
Tips til den perfekte hummus

Tips til den perfekte hummus

Fif til at lave den perfekte hummus – uden olie 🙂 Teksten er kopieret fra Månebarnet og kan ses her.   Månebarnet: “Hvis man er vild med hummus men ikke med store mængder olie, kan man selvfølgelig lade være med at komme så meget i, men man kan...
Sødkartoffel-brococli-“oste”-suppe

Sødkartoffel-brococli-“oste”-suppe

Sødkartoffel-broccoli-“oste”-suppe Ingredienser 270 g sødkartofler, i tern, skrællede 160 g. løg , finthakket 4 fed hvidløg, finthakket peber 3,6 dl. vand 10 dl. frosne broccolibuketter (eller friske) 3 spsk. brunt rismel 1,2 dl. nutritional...
Kikærte-avocado-spread

Kikærte-avocado-spread

Kikærte-avocado-spread   Ingredienser 1 dåse kikærter 1 stor avocado 0,6 dl. hakket frisk koriander 2 spsk. hakket forårsløg juice fra 1 lime Fuldkornsbrød + friske spinatblade el lign.   Fremgangsmåde 1. Dræn kikærterne. Hæld dem i en skål og mos dem sammen...