Madlavning uden æg? No problem!
Hvad gør man, hvis man ikke spiser æg – det bruges jo i alting?
True. Æg har mange køkkentekniske egenskaber, og madlavning uden æg synes hurtigt lidt uoverskueligt.
Og dog! Det er kun lige indtil, man giver de mange ægge-frie bloggere en chance for at vise, hvor ufatteligt mange alternativer der er til æg – ligegyldigt hvad, man skal bruge dem til ??
En udførlig gennemgang af gode alternativer, har Månebarnet allerede lavet og ses her ?
Psst – til veggiedeller eller bønnedeller plejer jeg blot at bruge 1-1,5 spsk. af den grønne Husk (psylliumskaller). Når det er rørt med i farsen og får lov at stå lidt, så samler det alt væsken, så massen bliver super fast og perfekt til at forme.
Hvad bruger jeg i stedet for æg?
Omelet fra Exceedingly vegan
– opskrift ses her.
Tærte u. æg fra Cooking with Plants
– se opskrift her.
Tofu Scramble fra Cooking with Plants
– opskrift ses her.
Æggefri æggesalat fra Cooking with Plants
– se opskrift her.
Æggefrie muffins fra Cooking with Plants
– se opskrift her.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021