Madlavning uden æg? No problem! 

 

Hvad gør man, hvis man ikke spiser æg – det bruges jo i alting?
True. Æg har mange køkkentekniske egenskaber, og madlavning uden æg synes hurtigt lidt uoverskueligt.
Og dog! Det er kun lige indtil, man giver de mange ægge-frie bloggere en chance for at vise, hvor ufatteligt mange alternativer der er til æg – ligegyldigt hvad, man skal bruge dem til ??

En udførlig gennemgang af gode alternativer, har Månebarnet allerede lavet og ses her ?

Psst – til veggiedeller eller bønnedeller plejer jeg blot at bruge 1-1,5 spsk. af den grønne Husk (psylliumskaller). Når det er rørt med i farsen og får lov at stå lidt, så samler det alt væsken, så massen bliver super fast og perfekt til at forme.

 

Hvad bruger jeg i stedet for æg?

Pandekager u. æg fra Feasting on fruit
– opskrift kan ses her.

 

 

Omelet fra Exceedingly vegan
– opskrift ses her.

 

Tærte u. æg fra Cooking with Plants
– se opskrift her.

 

Fluffy chokoladekage fra The Whole Food Plant Based Cooking Show
– opskrift kan ses her.

 

Tofu Scramble fra Cooking with Plants
– opskrift ses  her.

 

 

Æggefri æggesalat fra Cooking with Plants
– se opskrift her.

 

Æggefrie muffins fra Cooking with Plants
– se opskrift her.

 

Chocolade mousse u. æggehvide fra The Vegan Corner
– opskrift kan ses her.

 

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

10 + 3 =