Grøntsags-bolognese m. svampe
Sådan kan man lave en dansk favorit virkelig sund 🙂
Ingredienser
1 rødløg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakkede
1 stilk bladselleri, finthakket
2 mellemstore gulerødder, finthakkede
3 bakker brune champignon
4 spsk. soyasauce
4 spsks. tomatpuré
1 bakke shitake svampe, skårne
1 bakke cherrytomater
1 dåse cherrytomater, i tern? (fremgår vist ikke rigtigt?)
1 pakke (fuldkorns)spaghetti
Fremgangsmåde
1. Steg løg, hvidløg, selleri og gulerødder, til de er bløde.
2. Blend de brune champignoner, til de er helt finthakkede og tilføj dem til resten
4. Tilsæt soyasauce, tomatpure og rør
5. Tilsæt shiitake
6. Tilsæt cherrytomater
7. Tilsæt dåsen med tomater
8. Smag til og tilsæt krydderier efter smag
9. Kog spaghetti og bland det hele sammen
10. Pynt med basilikum, friske tomater, salat m.v.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021