Dette er bogen, der rummer alt du har brug for at vide om grøn og sund babymad, mad til ældre børn og generelt sund kost til børn i alle aldre samt under graviditet og amning.

Her er en kort beskrivelse af bogen 🙂 (læs hele første kapitel nederst)

“Grønne spirer er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje.
Heri gennemgår klinisk diætist, cand. scient. Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring og hvorfor, der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start.
Bogens fokus er særligt ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn.
Der redegøres bl.a. grundigt for, hvordan man sikrer, at veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, og om hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Bogen indeholder et væld af vigtig information om ernæringsrigtig børnekost, gode råd, praktiske tips, næringsberegnede dagskosteksempler, svar på de hyppigst stillede spørgsmål, råd om og hjælp til amning, veganske modermælkserstatninger og meget meget mere.

Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har udarbejdet 50 simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn en sund start på livet.

Alle børn har godt af sunde og grønne vaner. Med denne bog får forældrene alt den hjælp, de har brug for for at kunne give deres børn netop dette.”

 

Læs en anmeldelse af bogen her og et interview med Mia og mig om bogen her.

 

 

Læs hele første kapitel her

 

Hele indledningen kan læses her

Indholdsfortegnelse

Forord

Indledning

Den veganske bølge

  • En indgroet dansk madkultur

  • Bestemmer vores kultur, hvad vi opfatter som sundt?

  • Ny generation  en ny og grønnere madkultur

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

9 + 9 =