Overvægt og vægttab

BOOK TID

Overvægt og vægttab

 

Det ville være skønt, hvis et vægttab blot handlede om et simpelt regnestykke: forbrænd flere kalorier, end du indtager. For alle dem, der har kæmpet med overvægt, er det dog helt klart, at vægttab og særligt et varigt vægttab er langt mere kompliceret.

Der kan være mange grunde til, at selve ønsket om vægttab ikke er nok til, at det lykkes. Vaner, smagspræferencer, en hektisk hverdag, fristelser overalt osv.
En slankekur virker som den lette, hurtige løsning, men det er de færreste, der har viljestyrken til at holde det i længden.

I min vejledning er viljestyrke ikke det afgørende. Faktisk er viljestyrke ikke noget, jeg bruger som værktøj. Et varigt vægttab kræver en livsstilsændring, og derfor er det vigtigt, at man føler sig inspireret, motiveret og ser det som et spændende forløb, man har lyst til at begynde på – i modsætning til en kur, man skal “holde ud” alene med vægttab som motivation.

Derfor ligger mit fokus i stedet på selve processen og på at give dig den fornødne viden om, hvordan maden påvirker os, hvorfor visse fødevarer er svære at holde sig fra, hvordan man kan lære at elske sunde fødevarer og hvilke fødevarer, der reelt er de sundeste – ikke kun for vægten men for hele kroppen.

For nogle kan det være en god idé at tage sin partner med, da det er en kæmpe hjælp med støtte hjemmefra.

I starten vil en kostplan ofte være en god idé som guide og til inspiration.

Du er meget velkommen til at ringe, skrive eller selv booke en tid online og få en konsultation.

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

3 + 5 =