Irriteret tyktarm - IBS

BOOK TID

Irriteret tyktarm – IBS

Op mod hver 5. dansker lider i dag af irriteret tarm. Det er en utrolig invaliderende lidelse og kan være svær at tale om med familie og venner.
Symptomerne er mange og kan bl.a. være mavesmerter og ubehag, diarré, forstoppelse, udspilethed, oppustethed, luft, kvalme, træthed, sure opstød m.v. Nogle reagerer på helt specifikke fødevarer, mens andre har meget svært ved at se sammenhæng mellem mad og symptomer. Derfor kan det være en stor udfordring selv at behandle sin lidelse og opnå en bedre hverdag.

Mit job er derfor at hjælpe dig med at finde hoved og hale i dine symptomer og gennemgå, hvordan din kost kan tilrettelægges for at mindske dem. Alle tarme er forskellige, og derfor er det typisk ikke her, man kan bruge andres erfaringer til ret meget.

Måske er du blevet anbefalet at følge low FODMAP diæten. Det kan være en mulighed, men er langt fra altid den bedste løsning. Læs mere om hvorfor her.  

Hvis du ønsker min hjælp til at få styr på dine mavegener, så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig eller selv booke en tid online til en konsultation.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

5 + 8 =