Forhøjet blodtryk eller kolesterol

BOOK TID

I Vesten er det ikke unormalt at have åreforkalkning, forhøjet blodtryk og/eller et for højt kolesteroltal. Mere end 428.00 danskere lever med en hjertekar-sygdom. 1 million af os har forhøjet blodtryk, hvilket betyder et blodtryk over 140/90 mmHg, mens omkring 2 millioner har et kolesterol på over 5.
Har man én eller flere af disse risikofaktorer, er det på tide at gøre noget ved dem – og der er heldigvis rigtig meget man selv kan gøre, og særligt gennem sin mad.

Kosten har stor betydning for både kolesterol og blodtryk. Det handler her både om at opnå en sund kropsvægt, men også om hvordan fødevarerne og de stoffer, maden indeholder, påvirker vores blodkar. For mens nogle fødevarer kan øge vores kolesteroltal og blodtryk, kan andre hjælpe med at sænke dem og dermed reducere vores sygdomsrisiko .

Min anbefaling er at sammensætte kosten, så den indeholder så mange beskyttende stoffer som muligt, imens alt hvad der kan have en negativ indflydelse på kolesteroltal og blodtryk reduceres. Men vigtigst af alt er at du får en grundlæggende forståelse for, hvad kosten kan gøre for dig, og hvorfor det er så vigtigt at spise rigtigt. Kosten er et fantastisk redskab, og med de rette kostvaner kan du naturligt nedsætte både blodtryk og kolesteroltal. Uden medicin.

Ønsker du hjælp til en hjertevenlig kost, så ring, skriv eller book en tid online og få en konsultation.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

3 + 1 =