Diabetes

BOOK TID

Diabetes 2 (sukkersyge 2)

320.545 danskere har diabetes, og type to diabetes udgør 90%. Ved diabetes er det svært at optage sukker fra blodet og ind i cellerne, og dette medfører et meget ustabilt blodsukker med symptomer som irritabilitet, træthed, kvalme, sukkertrang, koncentrationsbesvær m.v. til følge.

En ukontrolleret diabetes kan få alvorlige følger såsom åreforkalkning, slagtilfælde, blodprop i hjertet, forhøjet blodtryk, diabetisk øjensygdom m.v. Diabetes kommer ofte i selskab med andre symptomer som forhøjet blodtryk, overvægt og forstyrrelser i blodets fedtstoffer. Derfor er der gode argumenter for at ændre livsstilen, således at sygdommen ikke overtager ens liv, men i stedet minimeres mest muligt.

I behandlingen af diabetes er kosten et meget vigtigt redskab. Gennem kosten kan du reducere din insulinresistens og derigennem stabilisere dit blodsukker, få styr på din vægt samt nedsætte din risiko for yderligere komplikationer af sygdommen.

Der er mange faktorer i kosten, du som diabetiker bør være opmærksom på, men det kan virke uoverskueligt. Mit job er at hjælpe dig med først og fremmest at forstå kostens rolle i behandlingen af forhøjet blodsukker og særligt insulinresistens. Udfra dette gennemgår vi, hvordan, du bedst tilrettelægger din kost, så du kan mindske dine symptomer og særligt risikoen for følgesygdomme.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad den rette kost kan gøre for dig, så ring, skriv eller book en tid online og hør nærmere.

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

2 + 1 =