Mine go-to dressinger :)

Mine go-to dressinger :)

Mine go-to dressinger ⭐️??     Hvis ikke der fandtes dressinger, så fik jeg ikke spist halvt så mange grøntsager, som jeg gør (og det er nu nok en overdrivelse…) Jeg synes, det er sååå lækkert med en stor portion grønt og så en masse snasket dressing på ? Det...
Inspiration til flere veggie dage

Inspiration til flere veggie dage

INSPIRATION TIL FLERE veggie DAGE   I den her video lavet af Anima viser jeg og kogebogsforfatteren Mia Sommer nogle af de nyere kødfrie erstatningsprodukter og giver lidt inspiration til, hvordan man kan bruge dem   At skære ned på kødet og særligt det røde og...
Tips til den perfekte hummus

Tips til den perfekte hummus

Fif til at lave den perfekte hummus – uden olie ? Teksten er kopieret fra Månebarnet og kan ses her.   Månebarnet: “Hvis man er vild med hummus men ikke med store mængder olie, kan man selvfølgelig lade være med at komme så meget i, men man kan...
Danske favoritter – uden kød

Danske favoritter – uden kød

Danske favoritter – uden kød ??   I mange danske favoritter er hovedingrediensen rødt kød – dette betyder, at hvis man kan lide dansk mad, får man enten nok lige en tand for meget rødt kød eller også må man undvære sine yndlingsretter. Med mindre man...
Madlavning uden æg

Madlavning uden æg

Madlavning uden æg? No problem!    Hvad gør man, hvis man ikke spiser æg – det bruges jo i alting? True. Æg har mange køkkentekniske egenskaber, og madlavning uden æg synes hurtigt lidt uoverskueligt. Og dog! Det er kun lige indtil, man giver de mange...