It’s time to try some tofu!??????

 

Giv ikke op fordi, du måske engang fik serveret noget slattent, smagsløst tofu. Det var ikke tofuens skyld – for det kan altså virkelig være lækkert! 😉
Derudover er tofu et genialt alternativ til kød i fx. wok eller på grill-spyd, som “æg” i røræg eller “ægge”salat, blendet til smørepålæg, som basis for creme fraiche, olie-fri mayo, desserter, buddinger, smoothies og meget andet. Det kræver blot, du bruger den rigtige slags tofu, som du kan se i videoen. Og så vil jeg anbefale, at den er helt kold, hvis du skal bruge den “rå” – så smager den ikke af soya (y)

Meget fast tofu:
Urtekram tofu (den på glas)
Økolivet tofu (den fra Aldi)

Semi-fast tofu:
Naturli’s, i den blå pakke (Irma, Super Brugsen, m.v.)
House foods Mori Nu, firm – rød el blå pakke (Asian marked)

Silken tofu:
House foods Mori Nu, silken (Asian marked)
Clearspring firm & silken (Irma, Meny)

 

 

**Obs. hvorvidt din tofu er rig på mineraler som fx. calcium, afhænger af hvilken koagulant, der er brugt til at fremstille det.

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

3 + 10 =