Thai cashew-quinoa salat

Ingredienser

1 stor gulerod, spiraliseret
5 dl. kogt quinoa
200 g. rødkål, strimlet
100 g. rød peber, hakket
100 g. grøn peber, hakket
5 dl. snittet grønkål (fås færdigsnittet i fx. Netto og Meny)
0,6 dl. cashewnødder, hakkede
1/2 lille lime

Peanut-ingefær-sauce
1/2 tsk. knust tørret ingefær
1 spsk. sirup
2 spsk. soyasauce
1/2 spsk. sesamfrø
0,8 dl. øko peanutbutter (de ikke-økologiske er ofte tilsat sukker og olie)
0,6 dl. lunkent vand
1/4 tsk. knuste chiliflager

(Mix det hele sammen)

Fremgangsmåde

1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Pres halvdelen af limen ud over for at give lidt ekstra smag.
2. Dryp så saucen oven på og mix det hele rundt.
4. Server.

 

 

Opskriften er fra Jessica in the Kitchen og kan ses her.

Cashew Thai Quinoa Salad (Gluten Free & Vegan)

NEW VIDEO! Cashew Thai Quinoa Salad 🥗 – a super colourful, crunchy meal perfect for lunch or dinner. It's dressed with a divine peanut ginger dressing!RECIPE: http://jessicainthekitchen.com/cashew-thai-quinoa-salad-peanut-ginger-sauce/

Opslået af Jessica in the Kitchen på 19. marts 2017

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost

 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2018

Kontakt

11 + 12 =