Sund alfredo-sauce
Ingredienser
(2 pers.)
2 mellemstore kartofler, skrællede, i tern
1/4 løg, halveret
1 spsk. italiensk krydderimix (blanding af basilikum, oregano, timian, sort peber)
1 spsk. citronsaft
2-4 fed hvidløg
1,2 dl cashewnødder
evt. salt
Fremgangsmåde
Kog kartofler og løg i ca. 1 liter vand, til de er bløde, ca. 10 min. (gem vandet).
Blend 1,2 dl. cashewnødder med 2,4 dl. kogevand. Tilsæt grøntsagerne, citronsaft og krydderier. Blend til det er helt cremet.
Top evt. med lidt gærflager/nutritional yeast for en mere oste-agtig smag (fås i Matas, helsekostforretninger). Hæld saucen over fx. fuldkorns- eller bønnepasta og server
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021