Sund alfredo-sauce


Ingredienser

(2 pers.)

2 mellemstore kartofler, skrællede, i tern
1/4 løg, halveret
1 spsk. italiensk krydderimix (blanding af basilikum, oregano, timian, sort peber)
1 spsk. citronsaft
2-4 fed hvidløg
1,2 dl cashewnødder
evt. salt

Fremgangsmåde

 

Kog kartofler og løg i ca. 1 liter vand, til de er bløde, ca. 10 min. (gem vandet).
Blend 1,2 dl. cashewnødder med 2,4 dl. kogevand. Tilsæt grøntsagerne, citronsaft og krydderier. Blend til det er helt cremet.
Top evt. med lidt gærflager/nutritional yeast for en mere oste-agtig smag (fås i Matas, helsekostforretninger). Hæld saucen over fx. fuldkorns- eller bønnepasta og server 🙂

 

Opskriften er fra Tasty og kan findes her.

Easy Vegan Fettuccine Alfredo

Opslået af Tasty på 19. oktober 2015

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost

 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2018

Kontakt

7 + 5 =