Spinat-pandekager!

 

Den perfekte kombination af super sundt og super lækkert ?  – og hvor flotte er de lige?? ???

 

Ingredienser

3 håndfulde frisk spinat
3 spsk. knuste hørfrø
1,2 dl. + 1 spsk. varmt vand
1,6 dl. rismel
1 spsk. bagepulver
evt. presset hvidløg, eller evt. lidt til at søde med, afhængigt af, om de er til morgen eller aften 🙂 Eller noget helt andet, du kan lide.

 

Fremgangsmåde

Mix vand og hørfrø og lad det stå på køl 4-5 min., så det kan blive til “hørfrøslim”.
Put spinat og hørfrøslim i en food processer og blend. Tilsæt rismel og bagepulver og blend det igennem.

Put ca. 0,5 dl. på en opvarmet slip-let pande, og vend den efter et par min. Der er til ca. 10 stk.

Hvis man ønsker en osteagtig spread/sauce som på billedet, så se her.

 

 

Opskriften er fra Spabettie og kan ses her.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

3 + 5 =