Spicy mini-deller m. majs og broccoli
Ingredienser (7-8 stk.)
1/2 broccolihoved, kun blomsterne
2,4 dl. majs fra frost
1/2 rød peberfrugt, u. kerner
3 forårsløg, finthakkede
1 hvidløg
1 håndfuld frisk koriander
0,6 dl. mel
1 tsk. paprika
evt. lidt rød chili
peber
Frisk limesaft og sød chilisauce til servering
Fremgangsmåde
1. Kom grøntsagerne i en food processor og blend dem ca. 30 sek (de skal ikke blive til vådt mos).
2. Tag en håndfuld og form til en lille delle
4. Steg dellerne på en varm slip-let pande 5-7 min. på hver side.
5. Server m. limesaft, chilisauce og fx. brune ris, bønner, frisk salat el lign.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021