Spicy mini-deller m. majs og broccoli

Ingredienser (7-8 stk.)

1/2 broccolihoved, kun blomsterne
2,4 dl. majs fra frost
1/2 rød peberfrugt, u. kerner
3 forårsløg, finthakkede
1 hvidløg
1 håndfuld frisk koriander
0,6 dl. mel
1 tsk. paprika
evt. lidt rød chili
peber

Frisk limesaft og sød chilisauce til servering

 

Fremgangsmåde

1. Kom grøntsagerne i en food processor og blend dem ca. 30 sek (de skal ikke blive til vådt mos).
2. Tag en håndfuld og form til en lille delle
4. Steg dellerne på en varm slip-let pande 5-7 min. på hver side.
5. Server m. limesaft, chilisauce og fx. brune ris, bønner, frisk salat el lign.

 

 

 

Opskriften er fra So Vegan og kan ses her.

Spicy Fritters

Spicy Fritters- Full recipe bit.ly/2jP2a4f

Opslået af So Vegan på 31. januar 2017

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost

 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2018

Kontakt

9 + 5 =