Sødkartoffel-brownie
Jeg elsker denne super simple og meget mættende brownie! Nogle steder kan man få kæmpe store sødkartofler (se den, jeg fandt på billedet ? ), og så kan man lave en kæmpe portion og fryse ned, så man altid har lidt lækkert til eftermiddag eller aften.
Jeg indrømmer dog gerne, at denne brownie ofte ender på min morgenmadsbord ? Det lyder knapt så sundt, men hvis du kigger ingredienslisten igennem, så er det faktisk ikke anderledes end at spise fuldkornsbrød, frugt, lidt nødder og endda grøntsager til morgenmad! – og det må man godt?
Ingredienser
1200 g. sødkartoffel, skrællet
160 g. mandelmel
200 g. boghvedemel/brunt rismel
18 medjool dadler
8 spsk. kakako
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader. Skær sødkartoflerne i mindre stykker og kog dem, til de er bløde, ca. 15 min.
Hæld dem i en food processor m. dadlerne og blend det helt smooth.
Bland resten i en skål, mix sødkartoffelblandingen i og rør godt.
Hæld i en kageform/eller flere og bag den ca. 20 min. Lad den køle af inden servering, så bliver den helt svampet indeni
Opskrift med inspiration fra Deliciously Ella. Se oprindelig opskrift her:
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021