Rainbow Wraps! ???
Jeg bruger altid rødkålsblade i stedet for rispapir, fordi jeg elsker deres crunchy tekstur (og ja selvfølgelig også fordi, så får jeg endnu mere grønt 😉 ). Jeg laver også en anden slags peanutdip end den i opskriften. jeg kan godt lide, at dip’en har en mere cremet konsistens, og derfor plejer jeg i stedet at blende 1-2 spsk. peanutbutter + ca. 200 g. semi-blød tofu + lidt hvidløg + soyasauce + chili til det smager godt. Og så propper jeg masser af det ind i hver rulle ?
Ingredienser
Rispapr / kålblade
Salat / grønne blade
Agurkestrimler
Gulerodsstrimler
Avocadoskiver
Papaya/mango
Granatæblekerner
Snittet rødkål
Sauce
1 spsk. peanutbutter
2 spsk. soyasauce
1 fed hvidløg, hakket
1/4 tsk. Sricacha sauce (hot sauce)
2-4 spsk. vand (afhængig af ønsket konsistens)
Fremgangsmåde
Gør et stykke rispapir vådt på begge sider, indtil det bliver blødt.
Læg det på et skærebræt. Læg de forskellige ingredienser i midten og horisontalt (begyndt med salaten).
Fold rispapiret over ingredienserne (skub dem “tilbage” ind i rullen, og fold siderne ind mod midten som en burrito.
Rul enden op og stil den til side. Fortsæt.
Skær dem evt. i halve og sæt dem flot op ved siden af hinanden.
Sauce: mix ingredienserne
Opskriften er fra The Tasty K og kan ses her.
Rainbow Summer RollsFULL RECIPE: http://thetastyk.com/2016/03/11/rainbow-summer-rolls/
Opslået af The Tasty K på 11. marts 2016
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021