Pasta m. ovenbagt rød peber sauce

Ingredienser

2 røde snackpeber, i strimler
1 rødløg, hakket groft
2 fed hvidløg
1,2 d. cashewnødder (jeg vil foreslå, at de har ligget i vand i en times tid, så de er nemmere at blende)
2,4 dl. soya- eller mandelmælk
2 spsk. gærflager/nutritionalyeast
peber

Fuldkornsfettuccine eller bønnepasta (eller måske kikærtepenne?)
Frisk persille til servering

 

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 180 grader. Læg peberfrugter, løg og hvidløg på en bradepande med bagepapir og bag ca. 10 min.
2. Kog pastaen imens.
3. Put de bagte grøntsager i en blender og blend til det er helt smooth m. resten af ingredienserne.
4. Hæld saucen i en gryde og kog den op et par min. Rør pastaen i og server m. persille på toppen.

Opskriften er fra Vegan Heaven og kan ses her.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

15 + 14 =