Pasta m. ovenbagt rød peber sauce
Ingredienser
2 røde snackpeber, i strimler
1 rødløg, hakket groft
2 fed hvidløg
1,2 d. cashewnødder (jeg vil foreslå, at de har ligget i vand i en times tid, så de er nemmere at blende)
2,4 dl. soya- eller mandelmælk
2 spsk. gærflager/nutritionalyeast
peber
Fuldkornsfettuccine eller bønnepasta (eller måske kikærtepenne?)
Frisk persille til servering
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 180 grader. Læg peberfrugter, løg og hvidløg på en bradepande med bagepapir og bag ca. 10 min.
2. Kog pastaen imens.
3. Put de bagte grøntsager i en blender og blend til det er helt smooth m. resten af ingredienserne.
4. Hæld saucen i en gryde og kog den op et par min. Rør pastaen i og server m. persille på toppen.
Opskriften er fra Vegan Heaven og kan ses her.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021