Havregrød de Luxe ?

 

Havregryn er uden tvivl det bedste morgenmadsprodukt. Det er det eneste, der er 100 % fuldkorn og helt uden salt og sukker.
Mange synes dog ikke, det er så spændende at spise. Derfor har jeg lavet denne lille guide, der sikrer, at du aldrig nogensinde bliver træt af havregrød, og at alle ærgerlige barndomsminder om en klæg, smagsløs, grødet masse forbliver i barndommen ?

 

Ideen er at bruge selve havregrøden som det mættende eller basis-elementet – og så arbejde ud fra det. Toppingen skal både fungere som ekstra smagsgiver, fyld, farve og selvfølgelig give endnu flere næringsstoffer.
Kombiner flere eller prøv én ad gangen. Jeg elsker, når min havregrød smager af alt muligt forskelligt???
Lige nu er mit favoritmix blåbær, ingefær og paranødder. Eller appelsin + appelsinskal, rent kakaopulver og valnødder.
I stedet for vand kan man også bruge forskellige slags sød te, fx. vanilje-chai te ?

Jeg koger først selve grøden (eller putter den 2 min. i mikroovn) og hælder toppingen på bagefter.

 

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

10 + 15 =