Havregrød de Luxe 
Havregryn er uden tvivl det bedste morgenmadsprodukt. Det er det eneste, der er 100 % fuldkorn og helt uden salt og sukker.
Mange synes dog ikke, det er så spændende at spise. Derfor har jeg lavet denne lille guide, der sikrer, at du aldrig nogensinde bliver træt af havregrød, og at alle ærgerlige barndomsminder om en klæg, smagsløs, grødet masse forbliver i barndommen

Ideen er at bruge selve havregrøden som det mættende eller basis-elementet – og så arbejde ud fra det. Toppingen skal både fungere som ekstra smagsgiver, fyld, farve og selvfølgelig give endnu flere næringsstoffer.
Kombiner flere eller prøv én ad gangen. Jeg elsker, når min havregrød smager af alt muligt forskelligt
Lige nu er mit favoritmix blåbær, ingefær og paranødder. Eller appelsin + appelsinskal, rent kakaopulver og valnødder.
I stedet for vand kan man også bruge forskellige slags sød te, fx. vanilje-chai te
Jeg koger først selve grøden (eller putter den 2 min. i mikroovn) og hælder toppingen på bagefter.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021