Glutenfrit brød af 100% boghvedekerner
Jeg har nu lavet dette brød hver eneste uge siden, jeg fandt opskriften, og er helt vild med, hvor nemt det er! 🙂
I modsætning til mange af de industrielt fremstillede glutenfrie brød, er dette brød næringsrigt, billigt og kræver heller ikke 10 forskellige slags meltyper, som de fleste glutenfrie brødopskrifter gør.
Jeg spiser sådan set ikke glutenfrit, men kan godt lide at variere mellem de forskellige kornsorter. Og så hader jeg at ælte, hvilket dette brød ikke kræver 😛
(Jeg putter det i min yoghurtmaskine i de 7 timer i stedet for i ovnen – bare et tip, hvis man har sådan en 🙂 )
Opskriften er fra Nutriplanet og kan ses her.
Ingredienser
425g rå boghvedekerner (fås bl.a. i Meny og grønthandlere)
300 ml. vand + ekstra vand til at iblødsætte kernerne
evt. 1/2 tsk. salt
spsk. oregano
3 håndfulde solsikkekerner (brug hvad du har af kerner/frø)
How to Make Fermented Gluten-Free Buckwheat Bread
Fermented Gluten-Free Buckwheat Bread recipe tutorial video! Watch full video (1min 30s) https://youtu.be/LRoGpCi0EmU OR read about buckwheat and get recipe in writing http://bit.ly/fermented-buckwheat-bread#buckwheatbread #glutenfreebread #fermentedbuckwheatbread #fermentedbread #glutenfreefermentedbread #sourdoughbread #nokneadbread #nokneadsourdoughbread #nokneadglutenfreebread #yeastfreebread #noyeastbread #candidadiet #vegancandidadiet #candidabread #glutenfreesourdoughbread
Opslået af Nutriplanet Health Hub på 2. marts 2017
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021