Glutenfrit brød af 100% boghvedekerner

Jeg har nu lavet dette brød hver eneste uge siden, jeg fandt opskriften, og er helt vild med, hvor nemt det er! 🙂
I modsætning til mange af de industrielt fremstillede glutenfrie brød, er dette brød næringsrigt, billigt og kræver heller ikke 10 forskellige slags meltyper, som de fleste glutenfrie brødopskrifter gør.

Jeg spiser sådan set ikke glutenfrit, men kan godt lide at variere mellem de forskellige kornsorter. Og så hader jeg at ælte, hvilket dette brød ikke kræver 😛
(Jeg putter det i min yoghurtmaskine i de 7 timer i stedet for i ovnen – bare et tip, hvis man har sådan en 🙂 )

Opskriften er fra Nutriplanet og kan ses her.

Ingredienser

425g  rå boghvedekerner (fås bl.a. i Meny og grønthandlere)
300 ml. vand + ekstra vand til at iblødsætte kernerne
evt. 1/2 tsk. salt
spsk. oregano
3 håndfulde solsikkekerner (brug hvad du har af kerner/frø)

How to Make Fermented Gluten-Free Buckwheat Bread

Fermented Gluten-Free Buckwheat Bread recipe tutorial video! Watch full video (1min 30s) https://youtu.be/LRoGpCi0EmU OR read about buckwheat and get recipe in writing http://bit.ly/fermented-buckwheat-bread#buckwheatbread #glutenfreebread #fermentedbuckwheatbread #fermentedbread #glutenfreefermentedbread #sourdoughbread #nokneadbread #nokneadsourdoughbread #nokneadglutenfreebread #yeastfreebread #noyeastbread #candidadiet #vegancandidadiet #candidabread #glutenfreesourdoughbread

Opslået af Nutriplanet Health Hub på 2. marts 2017

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

14 + 15 =