Fyldte sødkartofler
Nemt, plantebaseret og SÅ fint! ? ? ?
Ingredienser
6 mellemstore sødkartofler
2,4 dl. / 200 g. sorte bønner (ca. 1 dåse)
2,4 dl. /160 g. majs
1 chilli u. kerner, fintstrimlet
Et par skiver løg
1 tsk. hakket hvidløg
2,4 dl / 150 g. cherrytomater, i kvarte
1 bundt frisk koriander, grofthakket
Juicen fra 1 lime
2 avocadoer, i små tern
Ingredienser
6 mellemstore sødkartofler
2,4 dl. / 200 g. sorte bønner (ca. 1 dåse)
2,4 dl. /160 g. majs
1 chilli u. kerner, fintstrimlet
Et par skiver løg
1 tsk. hakket hvidløg
2,4 dl / 150 g. cherrytomater, i kvarte
1 bundt frisk koriander, grofthakket
Juicen fra 1 lime
2 avocadoer, i små tern
Video fra Nest & Glow
Opskriften er fra Nest & Glow og kan ses her.
Fremgangsmåde
Skær enderne af sødkartoflerne og skær dem i halve. Læg dem på en bageplade m. bagepapir med indersiden opad og bag ca. 1 time på 200 g. (indtil de er bløde).
Lad dem køle af. Put skrællen ind igen, mens du laver resten – men pas på de ikke brænder på.
Tag fyldet ud af dem med en ske, men ødelæg ikke skrællen.
Mix sødkartoffel-massen med bønner, majs, chili, tomater, koriander, hvidløg og limejuice.
Tak skrællerne ud af ovnen, fyld dem med fyldet og top med avocado.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021