Danske favoritter – uden kød ??

 

I mange danske favoritter er hovedingrediensen rødt kød – dette betyder, at hvis man kan lide dansk mad, får man enten nok lige en tand for meget rødt kød eller også må man undvære sine yndlingsretter. Med mindre man finder nogle gode erstatninger, man kan blive glad for 🙂
Jeg har samlet lidt her, men der er mange mange flere. Se fx. her.
I butikkerne kan man nu få flere forskellige alternativer til hakket kød. Fx. Hakket Veggie fra Naturli, Vego Fars fra Anamma, Vegansk fars fra Hälsans Kök, soyafars fra Urtekram osv.  De bruges i de samme retter og giver samme konsistens i retten som hakket kød.

Vegofars og de andre færdigprodukter er gode til travle dage, hvor man måske ikke lige har fået lagt bønner i blød, men lige som det gælder for så meget andet forarbejdet mad, er det ikke noget, jeg anbefaler, man spiser hver dag*. Det er bønner, linser, nødder og grønt til gengæld 🙂

Veggie Stroganoff 
– opskriften er fra Naturli’ Foods og kan ses her

 

Burgerbøffer m. kidneybønner
– opskriften er fra Thomas Erex og kan ses her

 

Chili con kærlighed 
Opskriften er fra Månebarnet og kan ses her

 

Linselasagne
Opskriften er fra Englerod og kan ses her

 

 

Spaghetti bolognese
Opskriften er fra Naturli’ Foods og kan ses her


Thai Curry 

Opskriften er fra Naturli’ og kan ses her

 

 

Farsbrød m. linser og nødder
Opskriften er fra Mia Sommer og kan ses her

 

Kød(fri)sauce m. hakkede grøntsager, nødder og svampe
Opskriften er fra Plantepusherne og kan ses her

 

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

4 + 10 =