Dadel-sirup

 

I stedet for at bruge industrielt forarbejdet sirup eller andet sødme-middel, hvor alle næringsstofferne er fjernes, kan man lave sin egen dadelsirup – der kun består af dadler og vand. Super nemt!

 

Ingredienser

500 g. medjooldadler (de store saftige), klippet i halve

 

Fremgangsmåde

Put dadlerne i en food processor og tilsæt 2 spsk. kogende vand og blend indtil, det bliver til en helt smooth dadelmasse.
Put massen i et glas m. låg og lad det stå på køl. De holder én uge på køl, og 2 mdr. på frost.

Obs – hvis du bruger alm. tørrede dadler (fx. dem fra Urtekram), så brug i stedet 400 g. I stedet for at blende dem med det samme, så kog dem i vand og lad dem simre 20 min. Dernæst blendes de (uden kogevandet) som de andre og sættes på køl.

Opskriften er fra Forks over Knives og kan ses her.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost

 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2018

Kontakt

10 + 15 =