Curry Crusted Cauliflower

 

Blomkål er simpelthen så alsidig – den kan bruges til alt fra rå snacks, blendet til blomkålsris, stegt i wok, dyppet i mix af kikærtemel, vand og krydderimix og stegt helt sprød eller som her – ovnbagt med marinade, der gør ydersiden helt sprød 😃

 

Ingredienser

Ovnbagte grøntsager
5 dl cherrytomater
5 dl. grofthakkede squashstykker
5 dl. grofthakkeede løgstykker
5 dl. grofthakkede auberginestykke
evt. lidt salt
1 spsk. spidskommen
1 spsk. garam masala
1,2 dl. vand

1 stort blomkålshoved (fjern blade og stok)

Curry Crust

2,4 dl. soltørrede tomater (lad dem gerne ligge lidt i blød i noget vand, så de er nemmer at blende)
5 cm. ingefær
3 fed hvidløg
saften fra 1 lime
1 rød chili
1 spsk. garam masala
1 spsk. spidskommen
1,2 dl. kokosmel
evt. lidt salt
1 lille bundt koriander

Tilbehør
Brune eller vilde ris

Opskriften er fra BOSH og kan ses her.

Curry Crusted Cauliflower

Opslået af Bosh på 21. juli 2017

Fremgangsmåde

Put grøntsagerne i et stort ovnfast fad/silikonefad
Hæld krydderierne og vand over og bland rundt. Top med blomkålshovedet.
Put alt til curry crust’en i en blender og blend til en pasta. Smør den ud over blomkålen med hænderne, læg den tilbage i fadet med resten af grøntsagerne. Put sølvpapir over og bag fadet ca 1 time på 180 grader.
Tag det ud af ovnen, skær blomkålen i skiver og server med brune eller vilde ris.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage undtagen fredag
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

KLINIK I RUNGSTED - Åben fredage
Rungsted Bytorv 1
2960 Rungsted Kyst

Følg mig på Facebook - og få klar besked og tips om sund kost

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2017

Kontakt

8 + 14 =