Chokolade-hummus ??
Jeg bliver aldrig træt af hummus! Måske fordi jeg altid laver den på forskelige måder og putter alle mulige smagsstoffer i. Den her er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan lave en hummus, der passer til morgen eller en eftermiddagssnack. Reelt er det jo lidt fjollet at kalde den hummus, da det kun er én hummus-ingrediens i – men chokolade-bønne-postej lyder ikke særlig lækkert ?
Ingredienser
1 dåse kikærter, drænet
3-5 dadler (smag dig frem og se hvor sød du vil have den)
1/2 tsk. vanilje ekstrakt
4 spsk. ren kakaopulver
2 spsk. vand
evt. lidt appelsinskal (kun lidt, det smager meget igennem)
evt. ristede hasselnødder
Fremgangsmåde
Blend til det hele er helt smooth. Juster med vand. Smag dig frem med appelsinskal og nødder.
Brug den på fuldkornsboller til morgen, på kerneknækbrød på vafler etc.
Opskriften og billedet er fra Dont Waste the Crumbs og kan ses her.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021