Chia-choko-dessert
Den her dessert (eller morgenmad? ? ) er simpelthen alt for nem og alt for lækker
Ingredienser
240 ml. soya-/mandelkakao el lign.
1,2 dl. dadler + 1-3 ekstra
3 spsk. chiafrø
1,5 spsk. ren kakaopulver
1/2 tsk. vaniljeekstrakt
evt. 2-3 spsk. revet kokos
evt. 1/8 tsk. salt (det ville jeg udelade)
Lidt hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
Put plantemælk, dadler, chiafrø, kakao, vanilje og evt. salt i en blender og blend ca. 1 min., til det er helt smooth. Smag til, og tilsæt evt. de ekstra dadler, hvis det skal være mere sødt og blend igen.
Hæld det så over en en skål og rør kokos og hakket chokolade i, og stil den i køleskabet ca. 30 min., til det er helt afkølet. Jo længere det står, jo tykkere bliver det. Server med lidt ekstra kokos, hindbær, blåbær, hakkede nødder eller hvad du nu lige har
Opskriften er fra Forks over Knives, og du finder den her.
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021