Chia-choko-dessert

 

Den her dessert (eller morgenmad? ?  ) er simpelthen alt for nem og alt for lækker ?

Ingredienser

240 ml. soya-/mandelkakao el lign. 
1,2 dl. dadler + 1-3 ekstra
3 spsk. chiafrø
1,5 spsk. ren kakaopulver
1/2 tsk. vaniljeekstrakt
evt. 2-3 spsk. revet kokos
evt. 1/8 tsk. salt (det ville jeg udelade)
Lidt hakket mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

Put plantemælk, dadler, chiafrø, kakao, vanilje og evt. salt i en blender og blend ca. 1 min., til det er helt smooth. Smag til, og tilsæt evt. de ekstra dadler, hvis det skal være mere sødt og blend igen.
Hæld det så over en en skål og rør kokos og hakket chokolade i, og stil den i køleskabet ca. 30 min., til det er helt afkølet. Jo længere det står, jo tykkere bliver det. Server med lidt ekstra kokos, hindbær, blåbær, hakkede nødder eller hvad du nu lige har ?

 

Opskriften er fra Forks over Knives, og du finder den her.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

13 + 1 =