Ovnbagt blomkåls-suppe
Ingredienser
1 stort blomkålshoved u. stok, buketter skåret i mindre dele
5 fed hvidløg m. skræl, “smashed” (bank dem med en bred kniv)
1/2 stort løg, grofthakket
2-3 timianstilke, u. stilk
10,8 dl. grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 230 grader.
Brug gerne et fladt silikonefad eller blot bagepapir og læg buketterne på den.
Læg hvidløgene sammen med (stadig m. skræl på, det fjernes først efter bagning). Bag dem 15 min.
Varm en slip-let pande og steg løget. TIlsæt de bagte buketter og hvidløg (u. skræl) samt timian og bouillon. Lad det simre 15 min.
Fjern fra varmen og rør rundt.
Lad det køle en smule og hæld det hele i en god blender (pas på det ikke er for varmt, så kan lågen springe af!).
Blend til den er fri for klumper og server suppen med ekstra timian eller andet pynt.
Opskriften er fra Jessica in the Kitchen og kan ses her
Roasted Cauliflower Soup – Vegan, Incredibly Easy
Roasted Cauliflower Soup! Very little ingredients to create a flavour packed creamy, thick and fluffy soup! Perfect weeknight dinner for those busy days! Vegan, gluten free, paleo & clean eating!RECIPE: http://jessicainthekitchen.com/roasted-cauliflower-soup-blender/
Opslået af Jessica in the Kitchen på 21. november 2017
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021