Ovnbagt blomkåls-suppe

Ingredienser

1 stort blomkålshoved u. stok, buketter skåret i mindre dele
5 fed hvidløg m. skræl, “smashed” (bank dem med en bred kniv)
1/2 stort løg,  grofthakket
2-3 timianstilke, u. stilk
10,8 dl. grøntsagsbouillon

 

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 230 grader.
Brug gerne et fladt silikonefad eller blot bagepapir og læg buketterne på den.
Læg hvidløgene sammen med (stadig m. skræl på, det fjernes først efter bagning). Bag dem 15 min.
Varm en slip-let pande og steg løget. TIlsæt de bagte buketter og hvidløg (u. skræl) samt timian og bouillon. Lad det simre 15 min.
Fjern fra varmen og rør rundt.
Lad det køle en smule og hæld det hele i en god blender (pas på det ikke er for varmt, så kan lågen springe af!).
Blend til den er fri for klumper og server suppen med ekstra timian eller andet pynt.

Opskriften er fra Jessica in the Kitchen og kan ses her

Roasted Cauliflower Soup – Vegan, Incredibly Easy

Roasted Cauliflower Soup! Very little ingredients to create a flavour packed creamy, thick and fluffy soup! Perfect weeknight dinner for those busy days! Vegan, gluten free, paleo & clean eating!RECIPE: http://jessicainthekitchen.com/roasted-cauliflower-soup-blender/

Opslået af Jessica in the Kitchen på 21. november 2017

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost


 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021

Kontakt

11 + 4 =