Inspiration til 8 forskellige kålsalater
Jeg tror, at godt alle danskere kunne spise lidt mere grønkål, end de gør 😉 Der er simpelthen ikke det, grønkål ikke gør godt for 😉
Hvis man skal udpege én suveræn kilde til calcium, vil det uden tvivl være grønkål. Ikke alene indeholder det dobbelt så meget calcium som komælk, men det indeholder også lige så meget jern som rødt kød. Og i modsætning til de to fødevarer, så indeholder grønkål en lang række phytokemikalier, der bl.a. kan hæmme væksten af kræftceller. Og hvis man så oven i købet kan få det til at smage super godt, så er det vist en winwinwin ????
Diætist Felding
MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410
KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage
Kildevældsgade 83 a st tv
2100 København Ø
Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost
Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien
GENVEJE
© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2021