Undgå ventetid – vælg gruppebaseret vejledning

Jeg har beklageligvis en hel del ventetid, som betyder, at mange må vente længe på en konsultation. Af den grund har jeg besluttet at tilbyde en alternativ mulighed for en hurtigere tid.
Nemlig en gruppebaseret vejledning i grønt og sundt vægttab for en gruppe på max 5 personer ad gangen.

Denne form for vejledning giver mulighed for at kunne sparre med andre i samme situation, og herigennem få ekstra støtte. Jeg oplever dernæst, at der ofte kommer meget givende dialoger ud af gruppevejledninger. 

Vejledningen vil foregå sådan, at I starter med at introducere jer selv, og derefter vil jeg holde et oplæg på ca. 45 min, hvor jeg bl.a. vejleder jer i, hvordan I kan opnå et sundt vægttab, både i teori og praksis. Dernæst vil jeg åbne for dialog, tage imod alle jeres spørgsmål og sørge for, at I bliver godt klædt på til at komme i gang. Den minder altså i høj grad om en almindelig individuel vejledning.

Min opfordring er naturligvis, at den første konsultation blot er starten på et forløb, hvor vi mødes regelmæssigt, så I kontinuerligt vil kunne få hjælp og sparring fra mig og de andre deltagere, så det bliver lettere at holde fast i den nye kost og de nye vaner. Men der er ingen binding. 

Pris
599 kr. for 2 timer.
Betales senest 5 dage inden.
(Alm. individuel konsultation = 950 kr. for 1,5 time )

 

Dato:
(opdateres løbende, og senest tilmelding er én uge inden)
Torsdag d. 25/10 kl. 16.30
Onsdag d. 21/11 kl 16.30

 

Sted:
I min klinik på Sankt Kjelds Plads 6, Kbh Ø

 

Opfølgning
Der vil hver måned være mulighed for gruppebaserede opfølgninger med deltagere fra samme hold.
Prisen for dette er 350 kr. for 1,5-2 timer.
(Hvis man i stedet ønsker en individuel opfølgning, vil der også være mulighed for dette til normal pris på 350 kr. for 20-30 min.)

 

Kostplan
Jeg udleverer en kostguide med opsummering og generelle retningslinjer og måltidsforslag til samtlige deltagere. Den minder om en almindelig kostplan, men uden hensyntagen til specifikke problemstillinger, allergier el lign.
Kostguiden med i prisen.
Selv om mange initialt booker tid med ønske om kostplan, så er det faktisk langt fra alle, der føler behov for den efter min vejledning. Kostplanen er ment som en støtte til at huske detaljerne i praksis, og derfor er det efter min erfaring fuldt tilstrækkeligt med den kostguide, jeg udleverer her. 

 

Online gruppe
Jeg vil oprette en Facebookgruppe til gruppen, hvor alle fra holdet kan sparre og dele tips og evt. også spørge mig til råds i tiden efter. 

 

Hvad betyder grønt og sundt vægttab?
Et grønt vægttab betyder, at der særligt er fokus på, at kosten skal sammensættes, så den ikke kun bidrager til vægttab, men også til en sund krop. Med andre ord vil jeg opfordre til, at grøntsager, frugt og andre plantefødevarer fylder det meste af kosten. Det betyder ikke, at det er det eneste, der kan indgå 🙂 

 

–> Hvad du skal gøre, hvis du vil være med <–

Hvis du vil være med, så send mig en mail, hvor du fortæller hvilken dato, der passer dig (evt. flere datoer), og så sender jeg yderligere information.
Og spørg endelig, hvis du har brug for mere information.

 

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage 
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

 

Følg mig på facebook - og få klar besked og tips om sund kost

 

Hjemmeside udviklet af Kasper Rebien

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

 

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2018

Kontakt

7 + 11 =