Spiseforstyrrelser

BOOK TID

Spiseforstyrrelser

 

Det kan være rigtig svært at tilbagevinde det forhold til mad, man havde, før man fik sin spiseforstyrrelse. Mange fødevarer vil fremprovokere angst, og det kan være en kamp at skulle få et normalt forhold til maden igen. Dette betyder også, at man kan have svært ved at tage på eller blot holde sin vægt på trods af, man gerne vil. Omvendt kan andre former for spiseforstyrrelser indebære, at du har svært ved at mærke dig selv, og at du kommer til at overspise.

Den måde, jeg prøver at hjælpe på, er ved at få talt det hele igennem og finde frem til, hvordan maden kan blive – ja bare mad – igen.
Det er vigtigt, at vi finder frem til noget realistisk, så vi ikke stresser forløbet, men tager os den tid, det tager at få vendt tankerne, vanerne og følelserne omkring maden, Hvis du føler, du har brug for en midlertidig guide eller en slags kostplan, laver jeg den ud fra de ting, vi har talt om.

Du er meget velkommen til evt. at ringe eller skrive til mig og høre mere, så du kan få en fornemmelse af, hvem jeg er, og om du føler, du har lyst til at lade mig hjælpe dig.

Diætist Felding

MAIL diaetist@felding.dk
TELEFON 22 27 64 63
CVR 35185410

KLINIK PÅ ØSTERBRO - Åben alle dage undtagen fredag
Sankt Kjelds Plads 6
2100 København Ø

KLINIK I RUNGSTED - Åben fredage
Rungsted Bytorv 1
2960 Rungsted Kyst

Følg mig på Facebook - og få klar besked og tips om sund kost

GENVEJE

ARTIKLER

BLOG

INTERVIEWS

OPSKRIFTER

BEHANDLINGER

BOOK TID

FOREDRAG

BOG

OM MARIA

© Alle rettigheder forbeholdes - Maria Felding 2017

Kontakt

6 + 6 =